top of page

Wat kan ik voor jou doen?

 

SAMENWERKEN

Dat is misschien wel het belangrijkste. Ik ben een creatief die graag scoort met een goed idee, maar in je eentje  juichen bij de cornervlag is niet iets wat me gelukkig maakt. Er komt dus iemand over de vloer die snapt dat fijn samenwerken de basis van alles is.

 

STRATEGIE

Er was eens een goede briefing...en daar kwam een goed idee uit voort.  Maar als die goede briefing er nog niet is? Dan help ik graag een handje. Of een slimme en vrolijke strateeg uit mijn netwerk.

CONCEPT ONTWIKKELING

 

campagnes

Thematische en activerende campagnes. Ik heb er velen gemaakt. Grappige, serieuze, digitale en internationale. Maar ook klein en lokaal.  

 

social

Niets werkt beter op social dan een authentiek verhaal. Geschreven of gefilmd.

merkactivatie

Een beetje reuring in de tent kan nooit kwaad. Niet lullen maar poetsen. Actief in plaats passief. Kom maar op.  

 

 

PRODUCTIE

 

schrijven

Begonnen als student journalistiek. En na het afstuderen, snel de reclame in. Daarmee is geen groot journalist verloren gegaan. Wel kreeg de reclame er een goede schrijver en copywriter bij. Je kunt me dus gerust voor een copy-boodschap sturen. Long of short. Altijd scherp. Zowel on- als offline.

regie & 31.000 filmkussen

Als film Geek is de bioscoop mijn tweede huis. Maar na het zien van 31.000 filmkussen en 7004 strakke shots is er soms naast schrijven en bedenken van reclame, ook tijd om films & commercials te regisseren. Hangt erg van de klus en het budget af. Maar bedenk net zo lief alleen het idee. Kan een door jullie of door mij gekozen regisseur het uitvoeren.

 

 

 

 

bottom of page